Over ons

Xarobi in Antwerpen is sinds 2002 de groothandel in kralen, sieraadonderdelen en toebehoren voor elke professionele sieradenontwerper met BTW-nummer.

Het trendy en unieke assortiment oorbel onderdelen, o-ringen, sloten, ketting per meter, hangers, tussenstukken,... wordt met veel aandacht voor originaliteit en schoonheid samengesteld. Een kwalitatief mooi gevariëerd aanbod aan goede prijzen uit alle hoeken van de wereld is ons streven.

De maandelijkse nieuwe producten worden door de designerafdeling steeds in de kijker gezet met creaties die u op de site kan terugvinden onder inspiratie. Metalen onderdelen (géén sterling zilver of plaqué) maken een groot deel uit van onze collectie en zijn altijd nickel-, lood- en cadmiumvrij.

Voor wie exclusiviteit wil kunnen artikelen (o.a. logo's ) op maat geproduceerd worden rekening houdend met minimum hoeveelheden en productietijd. 

U kan ons elke werkdag (ma-do) terugvinden in de showroom te Antwerpen en 2 x per jaar op internationale beurzen zoals Parijs, Milaan en Madrid waar we steeds onze laatste nieuwe trends en producten voorstellen.