Banner (3)

Groothandel
kralen
onderdelen     

Welkom bij Xarobi

Welkom  
op onze
nieuwe site

Ontdek onze inspiratie

Nieuw in de kijker

Toon alle nieuwe producten

Promoties

Toon alle promoties
 •   Gratis verzending vanaf €150 binnen Europa (excl. btw)
 •   Beschikbaar in andere kleuren
 •   Snelle verzending
 • Black Chocolate Friday -75%

  Geniet vanaf vandaag tot en met 08/11/2019 van de uitzonderlijke korting van 75% op onze artikelen in de kleuren "chocolate gold" en "git zwart"

  Meer weten?
 • Ontdek hier al onze promotieartikelen -50%

  Deze artikelen hebben een korting wegens einde reeks en de actie blijft geldig zo lang de voorraad strekt.

  Meer weten?
 • Ontdek hier al onze ketting in promotie

  Wegens einde reeks is er een promotie van - 50% op een deel van onze fantasie ketting per meter. De actie is geldig zo lang de voorraad strekt.

  Meer weten?
 • Beursdeelname

  Wij nemen jaarlijks deel aan beurzen in Parijs (Bijorhca), Milaan (Homi) en Madrid (Joya) en zijn daarom in de maanden september en januari steeds 2 weken gesloten.

  Meer weten?
 • Xarobi

  Xarobi in Antwerpen is sinds 2002 de groothandel voor elke sieradenontwerper met BTW-nummer.  Het trendy en unieke assortiment wordt met veel aandacht voor originaliteit en schoonheid samengesteld.  Een kwalitatief mooi  gevariëerd aanbod aan goede prijzen uit alle hoeken van de wereld is ons streven. De maandelijkse nieuwe producten worden door de designerafdeling steeds in de kijker gezet met creaties die u op de site kan terugvinden onder inspiratie.Voor wie exclusiviteit wil kunnen artikelen (o.a. logo's ) op maat geproduceerd worden rekening houdend met minimum hoeveelheden en productietijd. Metalen onderdelen (géén sterling zilver of plaqué)  maken een groot deel uit van onze collectie en zijn altijd nickel-, lood- en cadmiumvrij. U kan ons elke werkdag (ma-vrij) terugvinden in de showroom te Antwerpen en 2 x per jaar op internationale beurzen zoals Parijs, Milaan en Madrid waar we steeds onze laatste nieuwe trends en producten voorstellen.

  Meer weten?